Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIIKON KIRJAT

OTTO JA IRMELI


OTTO, nimipäivä 17.4.

Otto on germaanista alkuperää oleva, Suomessakin yleinen miehen nimi, joka tarkoittaa alkujaan "tilallista", "varakasta".

Suomessa Oton nimipäivää juhlitaan 17. huhtikuuta. Vuoden 2015 loppuun mennessä Suomessa on rekisteröity 28 078 Otto-nimistä miestä sekä kymmenkunta samannimistä, ennen vuotta 1940 syntynyttä naista.


TARJOUS voimassa vain viikon 9 ajan.

10 % alennus kirjasta Poika, joka unohti nimensä OTTO alennuskoodilla 9ottojairmeli täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


IRMELI, nimipäivä 31.3.

Irmeli on suomalainen naisen etunimi. Suomalaisessa kalenterissa Irmelin ja Irman nimipäivä on 31. maaliskuuta. Muun muassa Saksassa ja Ruotsissa nimi esiintyy muodossa Irmelin, joka esiintyy myös suomen­ruotsalaisessa kalenterissa. Nimi on germaanista alku­perää ja johtuu mahtavaa tai suurta tarkoittavasta sanasta irmin. Nimi Emma on muunnos samasta nimestä.

Väestörekisterikeskuksen mukaan 1900-luvun alusta vuoden 2009 loppuun mennessä 33 559 naista on saanut nimekseen Irmeli ja noin 180 nimen Irmelin.

TARJOUS voimassa vain viikon 9 ajan.

10 % alennus kirjasta Tyttö, joka unohti nimensä IRMELI alennuskoodilla 9ottojairmeli täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!

*lähde Wikipedia