Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIIKON KIRJAT

TAPANI JA RAUHA

TAPANI, nimipäivä 26.12.

Tapani on miehen etunimi. Se tulee kreikkalaisesta nimestä Στέφανος eli Stéphanos, joka merkitsee kruunattua. Kyseessä lienee käännös hepreankielisestä nimestä Cheliel, joka merkitsee Jumalan kruunaamaa. Nimen feminiininen muoto on monissa kielissä Stephanie.

Tapanin nimipäivä on 26. joulukuuta, toisena joulupäivänä eli tapaninpäivänä, joka on samalla Pyhän Stefanoksen muistopäivä.

Vuoden 2009 loppuun mennessä nimi Tapani on annettu Suomessa 153 430 miehelle sekä muutamalle naiselle.[1] Tapsa on sekä Tapanin että Tapion lempinimi. Tämä kahtalaisuus ilmenee suomalaisista julkkiksistakin, sillä Tapsaksi kutsutaan sekä Tapani Kansaa että Tapio Rautavaaraa.


TARJOUS voimassa vain viikon 51 ajan.

10 % alennus kirjasta Poika, joka unohti nimensä TAPANI alennuskoodilla 51tapanijarauha täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


RAUHA, nimipäivä 17.10.

Rauha on suomalainen naisen etunimi. Rauhan nimipäivä on 29. joulukuuta.

Vuoden 2009 loppuun mennessä Väestörekisterikeskuksen mukaan Rauha-nimen on saanut 17 648 naista ja kymmenkunta miestä

TARJOUS voimassa vain viikon 51 ajan.

10 % alennus kirjasta Tyttö, joka unohti nimensä RAUHA alennuskoodilla 51tapanijarauha täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


*lähde Wikipedia**


Alennus on saatavissa vain Viikon kirjat-tuotekategorian kautta ostettaessa, käyttäen yllä mainittua alennuskoodia (alennus ei ole voimassa, jos tuotetta yrittää ostaa Pojat/Tytöt-tuotekategorian kautta)