Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIIKON KIRJAT

DANIEL JA ANNI

DANIEL, nimipäivä 18.10.

Daniel on miehen etunimi. Se on alkujaan heprealainen nimi ja tarkoittaa ”Jumala on minun tuomarini”. Raamatussa on kaksiDaniel-nimistä henkilöhahmoa, joista toisesta kertoo Danielin kirja.

Nimi Daniel on käytössä monissa maissa kuten Saksassa, Tanskassa, englanninkielisissä maissa, Ranskassa, Unkarissa,espanjankielisissä maissa, Venäjällä, Puolassa, Kroatiassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Suomessa siitä on käytössä myös muunnelma Taneli.

Danielille rinnakkaisia naisennimiä ovat esimerkiksi Daniela (Daniella), Danielle (Danièle) ja Dana. Italiassa Daniele on miehen nimi. Nimen Daniel yleisin lyhenne on Dan, muita lyhenteitä eri kielissä ovat Dani, Dany ja Danny.

Suomessa nimi Daniel oli Väestörekisterikeskuksen tietojen mukaan annettu vuoden 2009 loppuun mennessä 12 304 miehelle sekä muutamalle naiselle.


TARJOUS voimassa vain viikon 48 ajan.

10 % alennus kirjasta Poika, joka unohti nimensä DANIEL alennuskoodilla 48danieljaanni täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


ANNI, nimipäivä 9.12.

Anni on suomalainen naisen etunimi, joka on muunnelma nimestä Anna. Annin nimipäivää vietetään 9. joulukuuta yhdessä Annan,Annen, Anun, Annelin, Annikin, Annikan ja Annukan kanssa. Suomenkieliseen almanakkaan Anni on otettu 1950 ja ruotsinkieliseen 1989. Suomessa Anni-nimisiä on vuoden 2011 huhtikuuhun mennessä rekisteröity 26 552

TARJOUS voimassa vain viikon 48 ajan.

10 % alennus kirjasta Tyttö, joka unohti nimensä ANNI alennuskoodilla 48danieljaanni täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


*lähde Wikipedia**


Alennus on saatavissa vain Viikon kirjat-tuotekategorian kautta ostettaessa, käyttäen yllä mainittua alennuskoodia (alennus ei ole voimassa, jos tuotetta yrittää ostaa Pojat/Tytöt-tuotekategorian kautta)