Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIIKON KIRJAT

KRISTIAN JA LIISA

KRISTIAN, nimipäivä 13.11.

Kristian on miehen etunimi.

Kristianin nimen alkuperä on kreikkalainen sana christianos (lat. christianus), joka tarkoittaa kristittyä, Kristuksen omaa, Kristukselle kuuluvaa. Nimen sisarnimi on Kristiina.

Kristianin nimipäivä on 13. marraskuuta.

Väestörekisterikeskuksen mukaan Suomessa on marraskuuhun 2013 mennessä 54 617 miestä ja alle 30 naista saanut nimekseen Kristian


TARJOUS voimassa vain viikon 44 ajan.

10 % alennus kirjasta Poika, joka unohti nimensä KRISTIAN alennuskoodilla 44kristianjaliisa täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


LIISA, nimipäivä 19.11.

Liisa on suomalainen naisen etunimi. Se on lyhentymä Elisabetista (Eliseba, hepr. ”Jumala on valani” tai ”Jumala antaa avun”). Monissa maissa nimi esiintyy muodossa Lisa. Suomessa nimestä on käytössä myös muunnos Liisi. Liisa on ollut Suomen almanakassa Elisabetin perinteisenä päivänä 19. marraskuuta vuodesta 1950, Liisi vuodesta 1973. Liisa on yleinen myös yhdysnimien loppuosana. Liisa-nimen sisältäviä yhdysnimiä, joilla on Suomessa yli 500 kantajaa, ovat Anna-Liisa, Eeva-Liisa, Eija-Liisa, Maija-Liisa, Marja-Liisa, Pirjo-Liisa, Pirkko-Liisa, Riitta-Liisa, Ritva-Liisa ja Sirkka-Liisa. Niitä annettiin erityisesti 1900-luvun puolenvälin tienoilla.[1] Anna-Liisa on Suomen yleisin yhdysnimi.

Liisan yleinen lempinimi on Lissu.

TARJOUS voimassa vain viikon 44 ajan.

10 % alennus kirjasta Tyttö, joka unohti nimensä LIISA alennuskoodilla 44kristianjaliisa täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


*lähde Wikipedia**


Alennus on saatavissa vain Viikon kirjat-tuotekategorian kautta ostettaessa, käyttäen yllä mainittua alennuskoodia (alennus ei ole voimassa, jos tuotetta yrittää ostaa Pojat/Tytöt-tuotekategorian kautta)