Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIIKON KIRJAT

AATOS JA IIRIS

AATOS, nimipäivä 8.11.

Aatos on suomalaisen miehen etunimi.

Runokielessä 'aatos' merkitsee ylevää ajatusta. Aatosta käytetään myös Aadolf- tai Aatami-nimen puhuttelumuotona.[1] Toisaalta nimi muistuttaa alkujaan kreikkalaisperäistä nimeä Athos, joka on tullut tunnetuksi varsinkin Alexandre Dumas vanhemmanteoksesta Kolme muskettisoturia. Väestörekisterikeskuksen mukaan on Suomessa ollut kirjoilla vuoden 2009 loppuun mennessä 10 330 Aatos-nimistä miestä ja alle 10 naista


TARJOUS voimassa vain viikon 43 ajan.

10 % alennus kirjasta Poika, joka unohti nimensä AATOS alennuskoodilla 43aatosjaiiris täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


IIRIS, nimipäivä 14.11.

Iiris on suomalainen naisen etunimi. Iiris on versio kansainvälisestä nimestä Iris, jota myös käytetään Suomessa.

Iris-nimi on lähtöisin kreikan kielestä, jossa iris merkitsee sateenkaarta. Kreikkalaisten sateenkaaren jumalatar olikin nimeltään Iris. Iris-nimen voi ajatella liittyvän myös Iris-kasvisukuun tai silmän iirikseen, mutta näidenkin taustalla on sama kreikan sana.[1]

Suomessa on rekisteröity 1900-luvun alusta vuoden 2009 loppuun mennessä 5 861 Iiris-nimen ja 3 845 Iris-nimen saanutta henkilöä.

TARJOUS voimassa vain viikon 43 ajan.

10 % alennus kirjasta Tyttö, joka unohti nimensä IIRIS alennuskoodilla 43aatosjaiiris täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


*lähde Wikipedia**


Alennus on saatavissa vain Viikon kirjat-tuotekategorian kautta ostettaessa, käyttäen yllä mainittua alennuskoodia (alennus ei ole voimassa, jos tuotetta yrittää ostaa Pojat/Tytöt-tuotekategorian kautta)