Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIIKON KIRJAT

ALEKSI JA PINJA

ALEKSI, nimipäivä 10.10.

Aleksi on suomalainen miehen etunimi, joka juontaa juurensa kreikan nimestä Alexandros (Ἀλέξανδρος, suom. ihmisen puolustaja). Kreikan kielessä nimi merkitsee auttajaa, puolustajaa.[1]

Väestörekisterikeskuksen mukaan nimi Aleksi on Suomessa vuoden 2015 loppuun mennessä annettu 43 293 miehelle ja alle 5 naiselle.


TARJOUS voimassa vain viikon 38 ajan.

10 % alennus kirjasta Poika, joka unohti nimensä ALEKSI alennuskoodilla 38aleksijapinja täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


PINJA, nimipäivä 6.10.

Pinja on suomenkielinen naisen etunimi. Nimi lisättiin almanakkaan vuonna 1995. Väestörekisterikeskuksen mukaan nimi Pinja on vuoden 2009 loppuun mennessä annettu 4 729 henkilölle.[1]

Nimen alkuperä

Pinja on Välimeren maissa kasvavan pinjan (Pinus pinea) suomenkielinen nimi. Sitä on pidetty pitkäikäisyyden ja kuolemattomuuden symbolina. Lähes samaan tapaan äännettävä portugalin sana pinha tarkoittaa käpyä ja espanjan sana piña ananasta.

TARJOUS voimassa vain viikon 38 ajan.

10 % alennus kirjasta Tyttö, joka unohti nimensä PINJA alennuskoodilla 38aleksijapinja täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


*lähde Wikipedia**


Alennus on saatavissa vain Viikon kirjat-tuotekategorian kautta ostettaessa, käyttäen siellä mainittua alennuskoodia (alennus ei ole voimassa, jos tuotetta yrittää ostaa Pojat/Tytöt-tuotekategorian kautta)