Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIIKON KIRJAT

AATU JA EMILIA


AATU, nimipäivä 23.6.

AATU on suomalainen miehen etunimi, jonka nimipäivää vietetään suomalaisessa nimipäiväkalenterissa 23. kesäkuuta samaan aikaan Aaton ja Aadolfin nimipäivien kanssa. Aatu on muunnelma Adolf-nimestä.

Suomen väestörekisterijärjestelmään on vuoden 2009 loppuun mennessä merkitty yhteensä 4 090 henkilöä, joilla on Aatu yhtenä etunimistä.


TARJOUS voimassa vain viikon 19 ajan.10 % alennus kirjasta Poika, joka unohti nimensä AATU alennuskoodilla 19aatujaemilia täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


EMILIA, nimipäivä 19.5.

EMILIA on latinalaisperäinen naisen etunimi. Sen miespuolinen vastine on Emil. Nimet ovat muunnoksia roomalaisesta sukunimestä Aemilius, joka merkitsee latinaksi kilpailijaa. Suomessa nimestä käytetään myös muunnelmaa Emilja.

Vuoden 2009 loppuun mennessä Suomessa on rekisteröity 72 398 Emilia-nimen saanutta naista ja kymmenkunta miestä. 1980-luvulta alkaen Emilia on ollut yksi suosituimmista tyttöjen nimistä Suomessa. Emilja-nimen saaneita on vastaavasti rekisteröity alle sata

TARJOUS voimassa vain viikon 19 ajan.

10 % alennus kirjasta Tyttö, joka unohti nimensä EMILIA alennuskoodilla 19aatujaemilia täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


*lähde Wikipedia*