Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIIKON KIRJAT

TAPIO JA EMMA


TAPIO, nimipäivä 18.6.

Tapio on suomalainen miehen etunimi. Nimi Tapio johtuu muinaissuomalaisesta metsänhaltija Tapiosta. Tapion nimipäivä on 18. kesäkuuta. Suomessa on vuoden 2015 maaliskuun alkuun mennessä ollut 138 065 Tapio-nimistä miestä ja muutama nainen (alle 20). Tapioiden (kuten Tapanienkin) lempinimi on usein Tapsa.

TARJOUS voimassa vain viikon 18 ajan.

10 % alennus kirjasta Poika, joka unohti nimensä TAPIO alennuskoodilla 18tapiojaemma täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!

EMMA, nimipäivä 19.5.

Emma on yleiseurooppalainen naisen etunimi. Englannissa se tunnettiin jo tuhat vuotta sitten. Suomessa siitä tuli tyypillinen muotinimi 1800-luvun loppupuolella. 1900-luvun keskivaiheilla syntyneillä nimi on melko harvinainen, mutta se palasi muotiin vuosituhannen vaihteessa. Suomen lisäksi se on viime vuosina ollut suosittu muissakin Pohjoismaissa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissaja Ranskassa. Vuonna 2005 Emma oli Suomessa suosituin tyttölapselle annettu ensimmäinen etunimi jo toisena vuonna peräkkäin. Kaikkiaan nimi on Suomessa vuoden 2009 loppuun mennessä annettu 17 490 naiselle ja muutamalle miehelle. Emma-nimi on todella suosittu Ruotsissa

TARJOUS voimassa vain viikon 18 ajan.

10 % alennus kirjasta Tyttä, joka unohti nimensä EMMA alennuskoodilla 18tapiojaemma täältä + Hikka-Hiiri heijastin kaupan päälle!


*lähde Wikipedia