Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

On kaunis kesäpäivä, ja pikku-prinsessat ovat niityllä lukemassa suosikkikirjaansa tytöstä, joka unohti nimensä. Siinä tyttö herää, eikä muista nimeään! 

Voi kun hurjaa!

Satukirjassa tyttö kutsuu Hikka-Hiiren apuun, koska hän tietää, että Hikka-Hiiri osaa ratkaista kaikki ongelmat.

Hikka-Hiireä pitää kutsua tietyllä tavalla: pitää pyörähtää ympäri kolme kertaa, lausua hänen nimensä samalla, ja sitten vielä kiljaista HIK kovaan ääneen!

Hikka-Hiirellä on aina hikka, mikä on tosi hassua! HIK!

Pikku-prinsessat lukevat satukirjaa innoissaan. 

Sitten he keksivät todella hyvän idean! He lähtisivät taikametsään vierailulle tapaamaan Hikka-Hiirtä! 

HIK!

Pikku-prinsessat ovat aivat innoissaan ideasta. Mitä retkelle pitäisi ottaa mukaan? Onkohan Hikka-Hiiri kotona?

Tie taikametsään on mutkikas ja hankala. Taikametsässä kasvaa kaikenlaisia jänniä puita ja kasveja, ja siellä asuu kaikenlaisia taikaeläimiä.

Vihdoin pikku-prinsessat saapuvat Hikka-Hiiren kotitalolle. Hikka-Hiiri asuu vanhan puun sisällä. Hän on tehnyt puuhun taikaoven. 

Ja Hikka-Hiiri on kotona! Pikku-prinsessoja jännittää kovasti Hikka-Hiiren tapaaminen!

Hikka-Hiiri on innoissaan siitä, että pikku-prinsessat tulivat käymään hänen luonaan kylässä taikametsässä. Hikka-Hiiri esittelee iloissaan heille myös taikabussiaan, ja he saavat kyydin siinä taikametsän läpi! Metsässä he tapaavat kaikenlaisia jännittäviä taikaeläimiä, Hikka-Hiiren kavereita.

Pikku-prinsessat palaavat Hikka-Hiiren kanssa takaisin tämän kotitalolle. Heillä oli hurjan hieno seikkailu taikametsässä Hikka-Hiiren kanssa! He tietävät, että Hikka-Hiiri kirjoittaa vielä monia jänniä tarinoita heidänkin seikkailustaan taikametsässä. He kiittävät Hikka-Hiirtä hurjan jännittävästä päivästä. HIK!

Ilta saapuu jo, ja on aika pikku-prinsessojen lähteä takaisin kotilinnaan. Päivä taikametsässä oli tosi jännä, mutta heitä väsyttää nyt kovasti, ja onneksi Hikka-Hiiri taikoi heidän polkunsa takaisin kotiin suoraksi ja helpoksi kävellä. He tulisivat pian jälleen takaisin taikametsään seikkailemaan Hikka-Hiiren ja muiden taikaeläinten kanssa!