Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

NIMIKIRJAT

Nimikirjan yksilöity seikkailu perustuu lapsen oman nimen kirjaimiin. Jokaisen nimikirjan tarinat ovat keskenään erilaisia.

Jokainen nimikirja on yksilöllinen kirja: kirjoissa ei siis vain muutu samassa tarinassa lapsen nimi, vaan kirjojen tarinasivut ovat keskenään erilaisia.

Nimikirjoissa seikkailee Hikka-Hiiri kirjan päähenkilön tytön tai pojan kanssa.

Seikkailussa vieraillaan taikametsän väen luona, joiden nimien alkukirjaimista tarinan lapsi kirjan lopussa päättelee oman unohtuneen nimensä!

Yksilöidyssä ja omaan nimeen perustuvassa satukirjassa tyttö / poika lähtee Hikka-Hiiren ja taikabussin kanssa taianomaiselle seikkailulle etsimään tytön / pojan unohtunutta nimeä.

Hikka-Hiiri on taikoja tekevä hiiri, joka osaa ratkaista kaikki ongelmat.

Kirja koostuu sekä kaikille kirjoille yhteisistä perustarinan sivuista, että yksilöidyistä seikkailusivuista. Seikkailusivut perustuvat lapsen oman nimen kirjaimiin, ja siten jokainen kirja on erilainen sisällöltään.

Esimerkiksi MARIA-nimisessä kirjassa yksilöity seikkailu vie tytön ja Hikka-Hiiren vierailulle Mutu-Madon, Arka-Ankkurin, Rokki-Rotan, Irkku-Ilveksen ja Alfa-Auringon luokse.

OLAVI-nimisessä kirjassa yksilöity seikkailu vie pojan ja Hikka-Hiiren vierailulle Omppu-Oravan, Loimu-Lepakon, Anso-Ambulanssin, Vinkku-Virtahevon ja Into-Ilmapallon luokse.

Yksilöidyn seikkailun sivut ovat hauskoja pikku tarinoita aakkoshahmojen kommelluksista, ja usein Hikka-Hiiri ja tyttö / poika auttavat heitä ratkaisemaan jonkinlaisen ongelmallisen tilanteen.

Seikkailun jälkeen Hikka-Hiiri kehottaa tyttöä / poikaa muistelemaan, kenen kaikkien luona he kävivät seikkailun kuluessa: ystävien avulla tyttö / poika muistaa itse nimensä!

Kirja päättyy isoon halaukseen ja muistutukseen, että ystävät pitävät aina huolta toisistaan.

Nimikirjan kaikki kuvat ovat käsin piirrettyjä, mukaan lukien jokaiselle kirjalle erikseen piirretty nimisivu. Nimiaukeamalla tyttö / poika vihdoin muistaa nimensä!

Kirja soveltuu pikkulapsille, jotka opettelevat oman nimensä kirjaimia.

Kirjoistamme ovat pitäneet myös jo koulun ja lukemisen aloittaneet lapset, jotka tahtovat lukea nimikoitua tarinaansa itse. Riemu on kaikenikäisillä lapsilla suuri, kun omanimisivu kirjassa vihdoin jännittävän seikkailun jälkeen ilmestyy!


Nimikirja maksaa 17,99 € (ei toimituskuluja! )

17,99€

17,99€

Miltä nimikirjat näyttävät? Katso video!