Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BLOGIARVOSTELUT JA LINKIT

Nimikirjan esittelyvideo YouTubessa! Klikkaa alla!

Blogikirjoitus nimikirjasta Elämän tuoksuinen koti-blogissa!

"Ennin lukuinnon tuntien lähdin hurjan mielelläni mukaan blogiyhteistyöhön Kirjasiskojen kanssa. Kirjasiskot tekee kauniisti kuvitettuja satukirjoja, jotka on kustomoitu lapsen omalle nimelle. Nimikirja kulkee nimellä "Tyttö/poika, joka unohti nimensä" ja jokainen kirja on yksilöity tietylle lapsen nimelle. Me saimme Ennille hienon kustomoidun "Tyttö, joka unohti nimensä" -kirjan* ja sitä on ehditty lukemaan jo monta kertaa kannesta kanteen. Ennin kustomoidussa satukirjassa vieraillaan neljän metsäneläimen luona etsimässä nimen kadonneita kirjaimia ja jokainen metsäneläin on suunniteltu nimen kirjaimien mukaan; esimerkiksi Ennin kirjassa mukana seikkailevat etana, norsu, naakka ja ilves..."

Blogikirjoitus nimikirjasta Jäähypenkki-blogissa!

"Kirjasta tekee hauskan sen, että tarina etenee lapsen nimen mukaan. Matkalla hän tapaa erilaisia hahmoja, joiden nimen ensimmäisestä kirjaimista muodostuu lopulta lapsen oma nimi. Kuvitus on ihana ja selkeä sekä hauska. Juoni vie mukaansa..."

Blogikirjoitus nimirjasta Marialla-blogissa!

"Arvatenkin meidän taaperomme alkoi kirjan saatuaan saman tien bongailemaan kiinnostuneena kirjaimia nimikkokirjansa sivuilta, ja iloisista naurahduksista päätellen piti kirjassa seikkailevia hahmoja hauskan näköisinä. Vielä hän ei juurikaan jaksa tarinoita sen kummemmin kuunnella, mutta luulenpa että kirjasta on iloa meille vielä pitkäksi aikaa kunhan hän alkaa vielä enemmän ymmärtää myös tarinan sisältöä..."

Blogikirjoitus nimikirjasta Ira Kinader Lifestyle-blogissa!

"Ainakin itse muistan lapsena miten hieno tunne se oli kun omisti jotain ikiomaa ja se tuntui todella tärkeältä.
Tässä kirjassa jokaisella sivulla on valitun nimen mukaiset kirjaimet ja niiden avulla lopulta selviää mikä olikaan tuo unohdettu nimi.
Tää varmasti auttaa myös lasta opettelemaan oman nimen kirjoittamista aikanaan, kun käydään näitä unohdetun nimen kirjaimia läpi..."

Blogikirjoitus nimikirjasta Hima Saimi-blogissa!

"Vaikka traktorileikit vei Ukkelin mennessään kirjan ensimmäisellä lukukerralla, leikki loppui kuin seinään, kun poika kirjassa lopulta muisti nimensä ja (yllätys, yllätys) nimi oli sama kuin Ukkelilla. Lapsen katseessa oli havaittavissa ilahtumista siitä, että hänen nimi oli luettu kirjasta...."

Blogikirjoitus nimikirjasta Vauhtihirmun elämää-blogissa!

"Lopulta nimi selviää ja se on lapsen oma nimi; meillä näin ollen pojan nimeksi paljastuu Leo. Se ilo ja hämmennys, kun kirjassa sekkailee oman niminen lapsi. Leo ei meinannut millään malttaa lähteä välipalalle, kun luimme kirjaa ensimmäisen kerran; se olisi täytynyt lukea uudelleen, uudelleen ja uudelleen. Nimen selvittyä se on kirjoitettu ihanasti isoin kirjaimin ja Leokin tunnisti oman nimensä siinä kohti (omaa nimeä on kovasti harjoiteltu päiväkodissa kuulemani mukaan!)..."

Blogikirjoitus nimikirjasta Nyt heti-blogissa!

"Mikään ei ole ihanempaa kuin lapsi kainalossa satua kuuntelemassa, sen olen oppinut päiväkodissa työskennellessä. Meidän alle 1-vuotias ei vielä pitkiä lukuhetkiä jaksa, mutta tulevaisuudessa hän toivottavasti nauttii saduista ja tarinoista. Osa lastenkirjoista on erittäin hyviä ja ne kirjat ovat usein sellaisia, joita lapsi haluaa kuulla (aikuisen) kyllästymiseen saakka. Hyvä kirja vetoaa lapseen henkilökohtaisella tasolla ja opettaa jotain uutta..."

Blogikirjoitus nimikirjasta Sinä olet aurinko-blogissa!

"Olenkin aiemmissa teksteissäni tuonut esille meidän perheen lukutottumuksia ja sitä, että haluan nostaa esille pieniä (ja miksen suurempiakin) kotimaisia yrityksiä, joiden toimintaa tahdon tukee ihan sataprosenttisesti. Jatketaan nyt samalla teemalla, kun meidän kuopus sai ihka ensimmäisen ikioman kirjansa. Usein lasten kinastellessa tavaroistaan sanotaan, että "ei siinä sun nimeä lue", niin nyt on kyllä tuo kortti katkaistu ja heitetty roskiin. Eveliina sai nimittäin Kirjasiskoiltanimikirjan, jossa kirjan omistaja ei jää epäselväksi kenellekään..."

Blogikirjoitus nimikirjasta Kotona ja kaupungilla-blogissa.

"Mielikuvani lapsen nimelle yksilöidystä kirjasta tarkoitti sitä, että lapsen nimi on vain laitettu jollekin kirjassa seikkailevalle päähahmolle. Jännä ja miellyttävä yllätys olikin, että kirja oli lisäksi paljon muuta. Tässä kirjassa tarina on aina erilainen riippuen lapsen nimestä. Kirjan nimi on Poika, joka unohti nimensä (tilattavissa tietysti myös tyttö versio)..."

Blogikirjoitus nimikirjasta Jokiska-blogissa!

Blogikirjoitus nimikirjasta ja ABC-kirjasta Kotoilua-blogissa!

"Poika/Tyttö joka unohti nimensä - kirjassa Hikka-Hiiri etsii unohtunutta nimeä kirjain kerrallaan. Jokainen kirja on erilainen, riippuen lapsen nimestä (ja jos nimessä on sama kirjain useamman kerran, nekin sivut ovat keskenään erilaisia).

Mielestäni tämä on kiva idea esimerkiksi nimipäivälahjaksi!"

Blogikirjoitus nimikirjasta Päikkärit-blogissa!

"...Itse tietenkin älykkäänä (höhö) hoksasin heti, että kirjaimia poimittiin sivu kerrallaan niin, että niistä muodostui tytön nimi. Ja ihan "sattumalta" vieläpä sama nimi, kuin meidän tytöllä. Lapselle tämä oli kuitenkin aivan odottamatonta ja yllättävää, ja niinpä ennen "paljastussivua" kerrattiin kaverusten löytämät äänteet pariinkin kertaa, ennen kuin lapsi hoksasi niistä syntyvän oman nimensä. Oivallusta seurasi lautasen kokoiset silmät ja superleveä hymy. Kirjan taika toteutui täydellisesti..."

Blogikirjoitus Mammalandian sivustolla Hikka-Hiiren ABC-kirjasta blogissa "kristae"!

"Me saatiin kirjasiskoilta Hikka-Hiiren ABC -kirja, joka on ollut meidän sairastuvan pelastus. Kaksivuotiaskin on oppinut rakastamaan kirjoja. Me luetaan vähintään pari kertaa päivässä tuo kirja kannesta kanteen, ja molemmat tykkäävät. Lisäksi esikoinen, jota kutsuu ensi syksynä esikoulun tie, on oppinut aakkosia Hikka-Hiiren kautta. Niitä, ja numeroita täytyykin alkaa harjoittelemaan toden teolla, ja toivon mukaan opitaan vähän kirjoittamaan ennen esikoulua. Puolen vuoden rutistus edessäpäin."

Blogikirjoitus Mammalandian sivustolla blogissa "Kotona ja kaupungilla"!

"Mielikuvani lapsen nimelle yksilöidystä kirjasta tarkoitti sitä, että lapsen nimi on vain laitettu jollekin kirjassa seikkailevalle päähahmolle. Jännä ja miellyttävä yllätys olikin, että kirja oli lisäksi paljon muuta. Tässä kirjassa tarina on aina erilainen riippuen lapsen nimestä. Kirjan nimi on Poika, joka unohti nimensä (tilattavissa tietysti myös tyttö versio)..."

Blogikirjoitus Mammalandian sivustolla blogissa "Kaikkea pientä"!

Blogikirjoitus Mammalandian sivustolla blogissa "Jäähypenkki"!

"Kirjasta tekee hauskan sen, että tarina etenee lapsen nimen mukaan. Matkalla hän tapaa erilaisia hahmoja, joiden nimen ensimmäisestä kirjaimista muodostuu lopulta lapsen oma nimi..."

Blogikirjoitus Mammalandian sivustolla blogissa "Rosa & Neponen"!

"Meidän taapero on alkanut kiinnostua kirjoista ja ikiliikkuja tahtoo jo toisinaan keskittyä pieniä hetkiä sylissä katselemaan ja kuuntelemaan kirjan sivuja. Kirjasiskojen kautta yhteistyössä saadussa kirjassa on hauska ja erilainen idea, jossa tarina vaihtelee lapsen nimen mukaan. Värikäs, monipuolinen kuvitus ja sivuilla seikkailevat hauskat hahmot takaavat pienille mielenkiinnon. Kirja on meille juuri sopivan mittainen vähän pidempien kirjojen kuuntelun harjoitteluun. Tähän asti suurin osa kirjoista onkin ollut kuvakirjoja, joissa tekstiä on pari sanaa tai lausetta. Kirja houkuttaa toisaalta varmasti myös vähän isompiakin lapsia nimileikin ansiosta! ..."

Blogikirjoitus Mammalandian sivustolla blogissa "Raparperipolkua pitkin (Nea)"!

Blogikirjoitus Mammalandian sivustolla blogissa "Kochanie"!

"Varsinkin iltasatu-kirjana meillä on puolestaan ollut Kirjasiskoilta saatu* Poika, joka unohti nimensä - kirja. Vaikka kirjassa on Lukalle vielä aika paljon tekstiä, niin onneksi siinä on myös kivoja värikkäitä ja mielenkiintoisia kuvia, joten iltasatuna hän on sitä mielellään kuunnellut aina jokusen sivun kerrallaan. Kirjassa on hauska idea, sillä kertomus on aina hieman erilainen sen mukaan, mikä on lapsen nimi. Lukan saamassa kirjassa esimerkiksi seikkailevat Loimu-Lepakko, Uhma-Ukulele, Kirma-Kirahvi ja Anso-ambulanssi, toisen nimisen lapsen kirjassa sen sijaan olisi ihan muita tyyppejä! Tässäpä muuten hauska lahjaidea vaikka pukinkonttiin tai lapselle nimipäivälahjaksi!..."

Blogikirjoitus Mammalandian sivustolla blogissa "Askeleita perheenä"!

"Tobias oli alusta asti todella kiinnostunut tästä kirjasta, ainakin kun bongasi siitä oman nimensä. Joka päivä hän kyseli, että milloin kirja luetaan. Ja kun lukuhetki vihdoin koitti, levisi pojan hymy korviin saakka ja hän kuunteli innolla sadun alusta loppuun."

Blogikirjoitus kirjasta Poika, joka unohti nimensä-kirjasta blogissa "Kun kaksi muuttuu kolmeksi"!

"Tarina Kirjasiskojen Nimikirjojen takana on ihana, nimittäin toisen perustajan Tiinan irlantilainen mies Martin viritti pianoja työkseen ja matkusteli ympäri Dublinia asiakkaiden luokse, vuosien kuluessa Martin huomasi että perheen pienimpiä kiinnosti kovastikin hänen työkalupakkinsa..."

Blogikirjoitus kirjasta Poika, joka unohti nimensä-kirjasta blogissa "Elämältä kaiken sain Lastenkirjablogi"!


"Emilion kaverit ovat olleet kiinnostuneita meidän uudesta satukirjasta. Siinä seikkailee oikeaa nimeä myöten meidän Emilio. Saimme sen blogin kautta Kirjasiskot Oy:ltä. Tarina on Tiina Walshin luoma ja kirjat on yksilöity juuri nimen perusteella. Tästä siis vinkki joululahjaksi omalle lapskullalle, kummin murulle tai tädin tähtisimmulle! :)"

Blogikirjoitus Poika, joka unohti nimensä-kirjasta blogissa "Värikäs Päivä Lastenkirjablogi"!

"Pieni helppolukuinen kirjanen pojasta/tytöstä, joka unohtaa oman nimensä ja joka ystäviensä avulla onnistuu sen jälleen muistamaan, herättää varmasti riemua pienissä lukijoissa, sillä päähenkilön nimi on sama kuin LUKIJAN nimi.Kirja siis tilataan Kirjasiskoista haluamallaan nimellä. Nimen kirjainten mukaiset hahmot auttavat poikaa / tyttöä muistamaan nimensä: Omppu-Orava, Loimu-Lepakko, Anso-Ambulanssi, Vinkku-Virtahepo - ja siihen tyyliin..."

Blogikirjoitus OLIVIA-satukirjasta blogissa "Mini & Me":

"Postista putkahti hetki sitten ihana kirje Olivialle. Kirje sisälsi suloisen yksilöidyn, juuri Olivian nimellä tehdyn, kirjan. Kirjasiskojen satukirjojen seikkailut perustuvat lapsen oman nimen kirjaimiin ja kuvitukset ovat ihanan uniikkeja ja värikkäitä..."Blogikirjoitus Kirjasiskojen yksilöidystä satukirjasta, "Bubble Bath Time"-blogissa:

"Yksilöity lahja lapselle

Pienet lapset rakastavat varmasti kaikki omaa nimeään. Lapsilla on läheinen suhde omaan nimeensä ja etunimi on tärkeä osa identiteettiä. Nimihän on vahva minuuden edustaja ja varmasti ensimmäisiä omia asioita, joita lapsi alkaa ymmärtämään. Usein kerron lapsille iltasadun, jossa seikkailee kolme tyttöä. Satuhahmojen nimet ovat samat kuin tyttöjemme ja huomaan, että lapset kuuntelevat tarinaa tarkkaavaisesti, koska haluavat tietää, mitä se "oma" hahmo puuhastelee sadussa..."


Blogikirjoitus Kirjasiskojen yksilöidystä satukirjasta, "Joukolatar" Vauva.fi-sivustolla:


"Satukirja, jossa päähenkilönä samanniminen lapsi kuin oma lapsi on, kyllä!

Kirjasiskot tekevät satukirjoja, joissa päähenkilö seikkailee Hikka-Hiiren kanssa tehden taikabussilla retken ja tavaten matkan aikana eri ystäviä. Lapsen nimi määrittää seikkailun kulun. Esimerkiksi Liisan matkalla tavataan Loimu-Lepakko, Irkku-Ilves, Ippu-Iilimato, Sella-Sydän ja Arka-Ankkuri. Taionomainen matka, jonka varrella lapsen mielikuvitus pääsee valloilleen ja on kirjassa myös opettavainen elementti, sillä lapsi voi harjoitella mukavalla tavalla oman nimensä kirjaimia..."


Joukolatar

Blogikirjoitus @nikoparssinen - Instagramissa:

Sain kirjasiskoilta (@omanimikirjat) yhden kirjan meille ja otin sen Nellin nimellä. Ollaan Nellin kanssa luettu kirjaa päivittäin ja siitä on tullut Nellin lempikirja, jota luetaan myös iltasaduksi. Kirjassa seikkailee Hikka hiiri kirjan päähenkilön kanssa joka on siis tyttö tai poika. Sen voi itse valita ��


KIINNOSTAVATKO NIMITILASTOT?

Onko lapsesi nimi suosittu, vai harvinainen Suomessa?
Vieraile tilastokeskuksen sivuilla!

Artikkeli iltasadun lukemisen tärkeydestä

Artikkeli kirjojen lukemisen merkityksestä lapsen sanavarastoon teini-ikään mennessä

Lapsennimi.com - suomalaiset nimet

Artikkeli Ilta-Sanomissa erikoisista lasten nimistä

Artikkeli Helsingin Sanomissa lasten nimistä

LASTENKIRJOJA

LASTENVAATTEITA