Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ASIAKASPALVELU

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Verkkokaupassamme pystyttekin kätevästi maksamaan kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, luottokorteilla, collector, everyday ja jousto - lasku ja osamaksupalveluilla sekä kännykkämaksulla.

Jos ette halua maksaa Paytrail OyJ:n kautta, voimme myös tarvittaessa toimittaa laskun kirjoista joko sähköpostilla tai tavallisella postilla.

Lahjakorteilla maksettaessa valitaan maksutavaksi "lahjakorttimaksu".

Toimitusaika ja toimituskulut:

Toimitusaika:

Postitamme kirjoja jokaisena arkipäivänä, normaalisti saamme tilauksenne matkaan 2-4 arkipäivän kuluttua ( + postin toimitusaika ) mikäli tuotetta löytyy suoraan varastosta. Tilaustuotteiden toimitusaika näkyy kirjaa tilattaessa, mutta pääsääntöisesti tilaustuotteet saamme toimitettua 1-3 viikon kuluessa tilauksestanne ( + postin toimitusaika ).

Toimituskulut:

Toimituskulut kaikkiin tilauksiin alk. 2€. Toimitamme kirjat kirjeenä.